View this email in your browser


stadsdorpknsm

Het seizoen is weer begonnen. De leesclub is gestart, er wordt geborreld, geschaakt, gewandeld en we gaan wijnproeven. Er zijn nog plaatsen vrij voor de wijnproeverij. Geef u tijdig op.  
Wij wensen u een prachtig najaar en hopen u allemaal vaak te zien.


Kijk op de website: StadsdorpKNSM
 

zondag 4 oktober
 

maandag 5 oktober

woensdag 14 oktober 
zondag 18 oktoberzaterdag 17 oktober
Buurtborrel 
16:30 - 19:00 uur
Kanis & Meiland

 
 
Schaakavond bij Kanis en Meiland

maandag 5 oktober 20.00 uur
Wandelen in het najaar 2015
Op woensdag 14 oktober maken we een eerste wekelijkse rondwandeling om het Java/KNSM eiland. We spreken af om 11.00 uur op het Azartplein bij de ingang van Sissy Boy.
 
Op zondag 18 oktober lopen we een rondje Diemer vijfhoek. Misschien het eerste stukje met tram 26 en vandaar gaan lopen. Zet de datum vast in uw agenda! We starten om 10.00 uur s morgens.
Informatie bij: Ria Jaarsma 
Wijnproeverij
Op zaterdagmiddag 17 oktober gaan we van 16.30 - 18.00 uur wijnproeven bij de Hermitage op het KNSM eiland. Er is plaats voor 15 personen.
Geef u snel op via StadsdorpKNSM. We maken een lijst op volgorde van aanmelding. Bij overboeking proberen we een volgende datum te prikken.

 
Per (stadsdorp)-evenement ontvangt u een week van te voren een aparte mail, maar noteer vooral alvast deze data en volg de website waar onder het kopje activiteiten en op de home page alle toekomstige activiteiten vermeld staan

Mail adres : info@stadsdorpknsm.nl
unsubscribe from this list    update subscription preferences