Het succes van Koningsdag vorig jaar smaakt naar meer! Een aantal eilandbewoners is gestart met de voorbereidingen om Koningsdag 2024 nog leuker te maken.

Een grof idee van een programma krijgt vorm.

Ontbijt met optredens op het Levantplein
In de ochtend een groots gezamenlijk ontbijt voor en door alle eilanders! Met daaromheen een kinderpodium met muziek en gezellige kindervrijmarkt.

Kunstvrijmarkt en poppodium
In de middag een kunstvrijmarkt en een podium met DJ en muziek.

Diverse ondernemers hebben al aangegeven belangeloos mee te willen werken. Zo zal de nieuwe Bistro Les Zazous een buitenbar openen en zonder winstoogmerk die dag zijn wijnen aanbieden om de feestvreugde te verhogen.

Doe en help mee
Wil je meehelpen of meedoen die dag meld je dan! Samen met energie een fantastische Koningsdag op het KNSM-eiland: kunstenaars en andere creatieveling voor de kunstvrijmarkt, bandjes voor op het podium en voor de ochtend kinderen op de vrijmarkt en het podium.

Bijzondere hulp wordt gevraagd voor het groots gezamenlijke Eilandontbijt. Het idee is dat kinderen van het eiland meehelpen om het ontbijt te verzorgen. Uiteraard heitje voor karweitje!

Meld je aan voor meehelpen en organiseren voor samen een mooie Koningsdag! Bij Ferdinand Helmann via fhelmann@icloud.com.