Feestelijke Koningsdag op het KNSM-eiland!

Zoals al aangekondigd willen we na een voorzichtige start vorig jaar van Koningsdag een echte eiland-gebeurtenis maken. Met twee leuke evenementen naast de gebruikelijke vrijmarkt.

10 uur Levantplein: Koningsdagontbijt met podium

Om 10:00 uur starten we met een open ontbijt voor de eilandbewoners. Aan het Levantplein bij de Kantinewoningen zitten we aan lange tafels met een croissantje, broodje, glaasje jus en een glaasje bubbels. Het ontbijt wordt verzorgd door kinderen die daar – zoals dat hoort op Koningsdag – ook wat mee verdienen. En er wordt live-muziek gemaakt. Iedereen is welkom. We hebben plaats voor ca 100 personen dus kom op tijd! Voor het ontbijt betaal je 5 euro p.p (cash of card).

Vanaf 13:00 uur Piraeusplein: kunstvrijmarkt, muziek, eten & drinken, bar 

In de middag is er een speciale vrijmarkt met aandacht voor wat het eiland voortbrengt aan creativiteit en kunst. En om 13:00 uur gaat de bar open op het Piraeusplein voor Bistro Les Zazous. De geluidsinstallatie is dan daarnaartoe verplaatst dus er zal live-muziek en een DJ zijn. Dat gaat tot laat in de middag door. Wat zou je elders doen als het hier ook gezellig is! En we verwachten natuurlijk alle eilandbewoners die tussendoor de stad in zijn geweest weer terug voor een laatste afzakkertje.

We maken er een mooie dag van. Tot dan!!

Initiatiefgroep Koningsdag KNSM

Tijdens het ontbijt en in de middag is er een open podium voor jongere en oudere muzikanten. Als je wilt optreden laat dan even tijdig per mail aan ons weten via fhelmann@icloud.com