Wie zijn wij?

In het voorjaar van 2013 hebben enkele bewoners het initiatief genomen voor het StadsdorpKNSM. Vanaf de oprichting was de ambitie alle bewoners van het KNSM- eiland bij dit initiatief te betrekken. Dat lukt steeds beter; het aantal leden groeit en de spreiding over de verschillende gebouwen neemt toe.

Ons stadsdorp beperkt zich tot de bewoners van het KNSM- eiland, omdat wij vinden dat een kleinschalig stadsdorp het best werkt.

StadsdorpKNSM is onafhankelijk en vraagt geen contributie. Een kleine stuurgroep van leden zorgt voor de continuïteit.

Er bestaan ongeveer dertig stadsdorpen in en rond Amsterdam. Ieder met een eigen stijl en invulling, maar allemaal met hetzelfde doel: nabuurschap in de buurt bevorderen. Lees hier meer over de stadsdorpen in Amsterdam.

Meld je aan!

Stuurgroep

De stuurgroep van StadsdorpKNSM bestaat uit Ferdinand Helmann, Ria Jaarsma, Marieke van Giersbergen, Esther Thelen, Lucie de Vries en Daan Mulder (op de foto van links naar rechts).

Lid worden

Als je lid wil worden kun je het formulier op de pagina ‘Contact’ invullen via de button hieronder. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@stadsdorpknsm.nl. Leden ontvangen automatisch onze maandelijkse nieuwsbrief met informatie over StadsdorpKNSM-activiteiten en nieuws uit de buurt.

Lidmaatschap is gratis en zonder verplichtingen.

Lid worden