Thuistafels

Wat is een thuistafel?

Vind je het leuk om nieuwe buurtgenoten te ontmoeten dan is met elkaar eten en drinken een mooie manier om elkaar beter te leren kennen. Een KNSM thuistafel bestaat uit een twee of maximaál driegangendiner bij iemand thuis. De start is om 18.30 uur en in principe eindigt de avond om 21.00 uur. De bijdrage voor een maaltijd ligt tussen de 10 en 12.50 euro ( inclusief drankjes, koffie en thee).

Organiseren van een thuistafel
Houd je van koken (zeker geen uitgebreide haute cuisine, maar een lekkere eenvoudige maaltijd) en wil je dat doen voor een aantal buurtgenoten, dan kan je je opgeven om een thuistafel te organiseren. Je geeft aan hoeveel mensen je wilt / kan ontvangen en wat het hoofdgerecht wordt (vlees, vis of vegetarisch). Plus datum en bijdrage. Wij sturen de aanmelding door naar de redactie voor plaatsing in de nieuwsbrief.


Wie doet mee?
Wij, de initiatiefnemers van de Thuistafel, willen graag starten met een groepje van vier buurtgenoten die een keer een thuistafel organiseren. Op termijn zullen er dan vast meer mensen zijn die een maaltijd willen verzorgen. Vind je het een goed initiatief of wil je meer informatie neem dan contact op met:
  • Adinda de Baat: adindadebaat50@gmail.com
  • Irene Helle: Irene.helle@gmail.com / telefoon 0654967173