Thuistafels

Wat is een thuistafel?

Vind je het leuk om nieuwe buurtgenoten te ontmoeten dan is met elkaar eten en drinken een mooie manier om elkaar beter te leren kennen. Een KNSM thuistafel bestaat uit een twee of maximaál driegangendiner bij iemand thuis. De start is om 18.30 uur en in principe eindigt de avond om 21.00 uur. De bijdrage voor een maaltijd ligt tussen de 10 en 12.50 euro ( inclusief drankjes, koffie en thee).

Organiseren van een thuistafel
Houd je van koken (zeker geen uitgebreide haute cuisine, maar een lekkere eenvoudige maaltijd) en wil je dat doen voor een aantal buurtgenoten, dan kan je je opgeven om een thuistafel te organiseren. Je geeft aan hoeveel mensen je wilt / kan ontvangen en wat het hoofdgerecht wordt (vlees, vis of vegetarisch). Plus datum en bijdrage. Wij sturen de aanmelding door naar de redactie voor plaatsing in de nieuwsbrief.

Doe je mee?

De Thuistafel blijkt een succes op KNSM eiland. Elke maand zijn er wel een of twee mensen die willen koken voor buurtgenoten. Mocht je zelf ook een keer een thuistafel organiseren of wil je meer informatie, neem dan contact op met:

Adinda de Baat – Adindadebaat50@gmail.com
Irene Helle – Irene.helle@ gmail.com